Viorica, mișcare de ultimă oră! Șefa PSD va avea și ea “dezbaterea” ei, pe modelul Klaus, tot cu presa, azi de la 18.00, la Parlament!

Fiecare cu dezbaterea lui! După ce Klaus i-a refuzat Vioricăi toate invitațiile la dezbatere și a anunțat că face o “dezbatere” unică în România din 90 încoace cu presa, ci încă doar cu favoriții din presă, Viorica adoptă pe ultima sută aceeasi tactică, rămâne de văzut dacă și aici vor fi doar favoriți din partea ei de presă.

Șefa PSD a anunțat că va avea și ea tot azi, în aceeași zi cu Klaus, de la Parlament, propria “dezbatere” cu junraliștii.

Dezabaterile celor doi prezidențiabili vor avea loc începând cu ora 18.00 de la Palatul Parlamentului, fiind  “dezbaterea” propusă pe ultima sută de Viorica, iar de la ora 19.00 la Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” va începe și “dezbaterea” propusă acum o săptămână de Klaus, doar cu jurnaliști confortabili.

CItește și https://dc360.ro/mugur-isarescu-am-vazut-oameni-de-afaceri-care-au-spus-ca-ii-nemultumeste-faptul-ca-banca-nu-imparte-riscurile-cu-ei-pai-banca-nu-imparte-riscul-de-creditare-ca-nu-este-investitor-banca-este-credi/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.