- Advertisement -
AcasăPoliticaViorica nu se lasă! Șefa PSD îl provoacă și în ultimele ore...

Viorica nu se lasă! Șefa PSD îl provoacă și în ultimele ore de campanie pe Klaus la o dezbatere față în față, diseară de la 20.00, la Palatul Parlamentului: Voi insista până în ultima clipă! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!

- Advertisement -

Sunt ultimele ore de campanie pentru cei doi candidați ajunși în finală, în Diaspora votul deja se desfășoară de câteva ore iar Viorica îl provoacă din nou pe Klaus la o dezbatere față în față, locația și ora sunt deja stabilite, ora 20.00 la Parlmaentul României. 

Reamintim că în aceste zile cei doi candidați la președinție au amplificat mult campania electorală pe ultima sută de metrii, după ce am avut un prim tur practic fără campanie, fără dezbatere si doar cu câteva mitinguri stinse in general la PNL, candidatii finalisti au fost mult mai activi in ultimele 7 zile. Cei doi candidați au avut în ultima săptămână propriile “dezbateri” cu jurnaliștii,  plus ieșiri publice fie în studiourile de televiziune pentru candidata PSD sau mitinguri în țară pentru promovarea candidatului liberal.

Citește și https://dc360.ro/ce-a-facut-liviu-in-cele-24-de-ore-de-libertate-s-a-intalnit-cu-olguta-ciordache-dar-si-prietenul-la-catarama-valcov-condamnat-si-el-la-8-ani-de-puscarie/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -