Viorica, țeapă primită de acolo unde se aștepta mai puțin! Luminița Odobescu, reprezentanta României la UE, a votat pentru Kovesi, la cererea președintelui Iohannis, deși premierul îi ceruse opusul

Reprezentanta României, Luminița Odobescu, ar fi votat pentru numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, după ce președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut acest lucru, scrie Digi24.Votul pozitiv ar fi venit astfel împotriva voinței premierului României, Viorica Dăncilă, care a declarat cu o seară înainte că Luminița Odobescu va vota împotriva unui mandat al lui Kovesi.

Laura Codruța Kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror-șef european în COREPER. Decizia a fost luată cu 17 voturi din 22.

”Nu susținem un mandat pentru Kovesi, nu susținem pentru că mi se pare o abordare firească, când există suspiciuni asupra oricărui om indiferent pentru postul pentru care candidează, trebuie mai întâi să se lămurească situația”, a declarat miercuri seară premierul Viorica Dăncilă.

Citește și https://dc360.ro/e-oficial-fosta-sefa-dna-laura-codruta-kovesi-a-fost-votata-pentru-functia-de-procuror-sef-european-in-coreper-decizia-a-fost-luata-cu-17-voturi-din-22-guvernul-viorica-a-dat-insa-mandat-reprezenta/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *