- Advertisement -
AcasăExternVladimir Putin: "Nu este vorba despre tari neprietenoase, ci mai degraba despre...

Vladimir Putin: „Nu este vorba despre tari neprietenoase, ci mai degraba despre elite neprietenoase. IN multe ţări, sistemele politice permit adesea ascensiunea unor oameni care au un nivel oarecum redus de educaţie şi cultură generală, uneori ei nu înţeleg ce spun sau ce fac. Rezultatul, cum este binecunoscut, îl vedem clar toţi. Activităţile lor sunt dăunătoare propriului lor popor şi propriilor lor afaceri”

- Advertisement -

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi, in interventia sa la un congres al reprezentantilor mediului de afaceri Rusia, ca Kremlinul nu are drept adversar anumite atari, ci anumite autoinitulate „elite” care reprezinta anumite tari. Liderul de la Kremlin a spus ca in prezent multe tari sunt conduse de oameni cu o educatie si cultura generala precara din cauza sistemului politic care permite ascenaiunea acestora la varful societatii, mentionand ca acestia nu inteleg ceea ce fac sau ceea ce spun, acestia fiind in primul rand daunatori pentru proprii cetateni.

„Fraza ‘ţări neprietenoase’ a intrat aici în conştiinţa publică şi în limbajul comun. Dar ea nu reflectă cu acurateţe realităţile existente. Am putea chiar spune că nu reflectă realitatea deloc, întrucât ceea ce avem într-un anumit număr de ţări sunt elite neprietenoase, conducători neprietenoşi”, a declarat Putin în intervenţia sa la un congres al reprezentanţilor mediului de afaceri din Rusia.

„În multe ţări, sistemele politice permit adesea ascensiunea unor oameni care au un nivel oarecum redus de educaţie şi cultură generală, uneori ei nu înţeleg ce spun sau ce fac. Rezultatul, cum este binecunoscut, îl vedem clar toţi. Activităţile lor sunt dăunătoare propriului lor popor şi propriilor lor afaceri”, a conchis presedintele rus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -