- Advertisement -
AcasăExternVladimir Putin: SUA a distrus conducta de la Nord Stream. E foarte...

Vladimir Putin: SUA a distrus conducta de la Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente. Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva

- Advertisement -

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat vineri, ca SUA este vinovata pentru exploziile de la gazoducte, mentionand ca Statele Unite sunt principalul beneficiar al acestora tipuri de actiuni, deoarece continentul devine dependent de gazele acestora. Presedinte rus a mentionand ca partenerii SUA au la cunostinta de asemenea aceasta informatie.

:Au distrus conducta de la Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente. Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva, introduc sancțiuni. Și asta se întâmplă peste tot, a declarat Putin la discursul de anexare a regiunilor separatiste.

Această lume capitalistă nu poate hrăni oamenii cu inflație. Politicienii din Vest cer oamenilor să se spele mai puțin, să mănânce mai puțin și apoi dau vina pe Rusia. Dar acest lucru se întâmplă din cauza acțiunilor lor din ultimii ani” a declarat Vladimir Putin.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -