- Advertisement -
AcasăExternZelenski: "Repet din nou, dacă nu ne închideţi cerul, este doar o...

Zelenski: „Repet din nou, dacă nu ne închideţi cerul, este doar o chestiune de timp până când rachetele ruseşti cad pe teritoriul vostru, pe teritoriul NATO, pe casele cetăţenilor NATO. Anul trecut, i-am avertizat clar pe liderii NATO că, dacă nu se iau măsuri preventive severe împotriva Federaţiei Ruse, aceasta va declanşa războiul”

- Advertisement -

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski,a facut un nou apel la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de a proteja Ucraina in fata atacurilor Rusiei, precizand si de acesta data ca o astfel de interventie a NATO nu ar insemna i implicare directa intr-un razboi impotriva Rusiei. Presedintele ucrainean a mentionat ca daca nu se iau masuri cat de curand, este doar o chestiune de timp pana cand rachete vor incepe sa loveasca pe teritorile tarilor membre NATO. Reamintim in acest context,ca daca o tara membra NATO este lovita de agresor, celalalte tari membra ale aliantei intervin armat pentru aceasta impotriva inamicului.

„Acum repet din nou: dacă nu ne închideţi cerul, este doar o chestiune de timp până când rachetele ruseşti cad pe teritoriul vostru, pe teritoriul NATO, pe casele cetăţenilor NATO”, a afirmat Zelenski, într-un mesaj video.

„Treizeci de rachete numai în regiunea Liov. Nu se întâmpla nimic care să ameninţe teritoriul Federaţiei Ruse. Şi la doar 20 de kilometri de graniţele NATO. Anul trecut, i-am avertizat clar pe liderii NATO că, dacă nu se iau măsuri preventive severe împotriva Federaţiei Ruse, aceasta va declanşa războiul”, a adăugat el.

„Suntem supuşi celui mai înfricoşător test din istoria noastră, din timpul vieţii noastre. Protejăm tot ce avem mai scump.Trebuie să rezistăm, trebuie să luptăm.Şi vom învinge.Cred în asta”, a mai spus conducătorul Ucrainei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -