Ana Birchall a incheiat orice legatura cu fostii colegi social democrati! Fostul ministru al Justitiei și-a înaintat demisia din grupul parlamentar al PSD: “Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puțin pentru moment!”

Fostul ministru al Justitiei pe o perioada de aproximativ 6 luni Ana Birchall a incheiat de azi orice legatura cu fostii colegi social democrati. Ana Birchall si-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD. Fostul ministru a precizat insa pe facebook că acest demers reprezintă doar o formalitate, în condițiile în care a fost exclusă din partid în noiembrie 2019.

Aș vrea să vă spun că astăzi am îndeplinit o formalitate: am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, cu același profesionalism și responsabilitate, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puțin pentru moment”, a scris Ana Birchall.

Ana Birchall a fost exclusă din partid in noiembrie 2019, de către fostul lider al PSD Viorica Dăncilă.

Ana Birchall a ocupat postul de Ministru al Justitiei din aprilie 2019, dupa demiterea fostului Ministru al Justitiei Tudorel Toader, pana in octombrie 2019, adica pana la instalarea Guvernului PNL Orban. Chiar daca a avut un mandat foarte scurt, aceasta a reusit in timp scurt sa se faca extrem de neplacuta intre urmasii lui Dragnea dupa ce acesta a fost condamnat la inchisoare. Presa a prezentat nenumarate conflicte in PSD intre Ana Birchall (Ministru al Justitiei la acea vreme) si Viorica Dancila (premier la acel moment).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.