- Advertisement -
AcasăExternAtat ne duce capul. Cu un razboi escladand in mijlocul Europei, Suedia...

Atat ne duce capul. Cu un razboi escladand in mijlocul Europei, Suedia si Marea Britanie trimit sisteme de artilierie Ucrainei in urma unei intelegeri intre cele doua tari privind achizitiile de arme

- Advertisement -

Cu un razboi de aproape 400 de zile in mijlocul Europei, SUA si tarile terte mizeaza tot mai mult, de la o zi la alta, strict pe inarmarea tot mai puternica a Ucrainei, asta in timp ce discutiile despre pace nu mai exista de aproape 1 an, oricine le invoaca in spatiul public fiind catalogat de establishmentul de propaganda occidental drept „rusofil”.

Dupa ce ieri Polonia a anuntat trimite in premiera de avioane de vanatoare catre Kiev, Suedia vinde Regatului Unit 14 sisteme de artilerie Archer, permitand astfel Londrei sa doneze Ucrainei un model mai vechi de artilerie, AS-90, miscare pe care britanicii o planificau de mai multe spatamani. Anuntul in acest sens a fost facut de Guvenrul de la Stockholm int-run comunicat. Executivul suedez a mai precizat ca va trimite 8 sisteme Archer direct Ucrainei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -