Ciolacu: Acuzatiile ca as fi fost securist sunt povesti. Tatăl meu a fost pilot. Noi am avut o percheziţie de la Securitate în casă. Copiii de piloţi şi copiii de militari, de ofiţeri nu puteau să fie securişti sau informator / Nu cred că preşedintele Iohannis a făcut vreodată vreun atac mai virulent asupra unui lider politic, nici cred că asupra lui Liviu Dragnea, acea acuză ruşinoasă şi mincinoasă că eu aş fi vândut Ardealul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a delcarat la Digi24 ca sunt povesti ceeea ce se reateaza in presa legat de faptul ca ar fi fost securist. Axcesta spun s ca tatal sau a fost pilot iar copii de pilioti si copii de militari nu puteau deveni securisti sau informatori.

Marcel Ciolacu a vorbit de asemena la Digi24 si despre acuzatiile aparute in saptiul public legate de o preupusa relatie de apropiere cu Iohannis. Acesta a spus ca nu este nimic adevarat, amnintind de espisodul de acum mai bine de o luna cand Iohannis il acuza de la Cotroceni ca ar vrea sa vanda Ardealul. Ciolacu spune ca atacul de acea data al presedintelui iohannis intrece toate atacurile din ultimii ani la adresa PSD, chiar si pe cele referitoare la Dragnea.

“Faptul că sunt acuze că eu am blaturi cu preşedintele Iohannis… Nu cred că preşedintele Iohannis a făcut vreodată vreun atac mai virulent asupra unui lider politic, nici cred că asupra lui Liviu Dragnea, acea acuză ruşinoasă şi mincinoasă că eu aş fi vândut Ardealul. (…) Cea cu securiştii este o poveste apărută în spaţiul public acum trei – patru ani, nu în ceea ce mă priveşte în mod direct.
Tatăl meu a fost pilot. Noi am avut o percheziţie de la Securitate în casă. Copiii de piloţi şi copiii de militari, de ofiţeri nu puteau să fie securişti sau informatori. Cine face astfel de acuze ar trebui să se informeze foarte bine”, a declarat Ciolacu, la Digi 24, întrebat cum comentează faptul că există voci în PSD care spun că ar trebui să facă un pas în spate de la conducerea partidului.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *