- Advertisement -
AcasăPoliticaClovnul lui Petrov recomanda romanilor sa voteze "dreapta moderna" (PMP-USR-Forta Dreptei): Electoratul...

Clovnul lui Petrov recomanda romanilor sa voteze „dreapta moderna” (PMP-USR-Forta Dreptei): Electoratul de drepata a fost tradat. Ce avem astăzi? În loc de România educată, avem România pesedizată

- Advertisement -

Clovnul lui Petrov, Eugen Tomac, a concluzionat simplist duminica, la o intrunire cu ceilalti lideri din USR si Forta Dreptei, alaturi de care doreste sa faca o alianta, ca romanii trebuie sa voteze cu PMP-USR-Forte Dreptei, deoarece ” PSD trebuie inlaturat de la putere”. Chiar daca vorbim despre o alianta intre niste progresisti populisti, un partid condus de un maestru al paranghiliilor si betiilor si un partid fondat de un fost presedintele turnator la securitate, Tomac insista ca cel 3 partide reprezinta electoratul de dreapta, si nu norice drepata, ci „dreapta moderna”.

„Avem această obligaţie sacră de a gândi spre un viitor de dreapta al României şi după 2024. Avem această şansă, pentru că electoratul de dreapta a fost trădat. Noi suntem astăzi cu toţii, aici, tocmai pentru că acest lucru s-a întâmplat. PNL în 2020 a mers cu acest mesaj deschis în campanie: votaţi PNL, pentru a nu ajunge la putere PSD. Ce avem astăzi? În loc de România educată, avem România pesedizată. Este inacceptabil acest lucru şi avem obligaţia să luptăm cu toată forţa împreună pentru a renaşte acea speranţă pe care cetăţenii români o aşteaptă. Sunt absolut convins că dacă vom face ceea ce trebuie pentru ţară, vom reuşi să clădim acel pol de dreapta credibil care va convinge cetăţenii români că România rămâne pe mâini bune din 2024, nu aşa cum este în prezent”, a spus liderul PMP.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -