Codrin anunță apocalipsa: Vor urma zile negre pentru România! Vor devora tot! Nu PSD-ul a fost învins! România a fost! Trebuie sā ne strângem forțele și sā ținem piept acestui asalt uriaș! Ca sa știti ce ne asteaptā!

Codrin Stefnaescu trage un nou semnal de alarmă pe facebook cu privire la aceea ce se va întamplă cu România fără PSD la cârmă. La câteva ore după trecerea moțiunii, fostul secretar general al Guvernului avertizează deja românii că vor trebui să reziste ca pe front împotriva “găștii flămânde” care “va distruge tot ce a construit PSD 3 ani”: “Trebuie sā ne strângem fortele si sā tinem piept acestui asalt uriaș.”

Așa cum ne-am obișnuit la vechea gașcă a fostului lider PSD Liviu Dragnea, Codrin apelează la naționalsime și plânge pe umărul țării de îndurerare și revoltă: “Vor urma zile negre pentru Romania! Astazi nu PSD-ul a fost invins! România a fost!”

Postarea integerală a fostului secretar general al PSD Codrin Ștefănescu:

“Vor urma zile negre pentru Romania! O gascā flāmânda asteaptā sā se infrupte fārā milā din tot ceea ce am construit in ultimii trei ani. Vor devora tot! Se vor sfâsia intre ei pentru fiecare bucāticā din ceva. Astazi nu PSD-ul a fost invins! România a fost! Iar noi trebuie sā ne strângem fortele si sā tinem piept acestui asalt urias. Ca sa stiti ce ne asteaptā!”

Vor urma zile negre pentru Romania! O gascā flāmânda asteaptā sā se infrupte fārā milā din tot ceea ce am construit in…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Joi, 10 octombrie 2019

Citește și https://dc360.ro/bomba-secolului-21-dupa-esecul-de-la-motiune-marcel-ciolacu-anunta-reforma-in-psd-nu-mai-este-momentul-pentru-analize-sondaje-si-alte-trageri-de-timp-trebuie-sa-trecem-la-actiune/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.