Codrin e din cale afară de nervos pe Ana Birchall pe care o vrea urgent zburată din partid! Motivul? Complotează împotriva PSD, evident! “Agenda si opiniile ei nu mai au nicio legatura cu agenda PSD si opiniile noastre! Are alti sefi de unde primeste ordine, colegii mei trebuie sa ia urgent pozitie in acest sens!”

Codrin are din nou nervi, vede din nou conspirații la adresa partidului, securiști, trădători, acoperiți și tot neamul de conspirationiști care vor să distrugă minunea de partid PSD. Fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea și-a pus binoclul de data asta pe Ana Birchall, pe care o vede deja drept o trădătoare care vrea răul partidului “primind in mod clar comandă din afara PSD”, ne asigură Codrin.

De unde nervii lui Codrin pe ministrul intermiar al justiției? Codrin ne spune că Birchall “are agenda ei personalā care nu are nicio legātura cu agenda publicā a PSD. Opiniile ei nu sunt si opiniile noastre. Nu ne reprezintā deloc si ea stie asta”.

Ce îl deranjeaza totuși atât de mult pe Codrin la Ana Birchall? Ministrul interminar al justitiei s-a arătat extrem de circumspect încă de când a preluat ministerul la modul de functionare al Secției Speciale, secție creată între altele pe vremea cand Dragnea conducea cu mâna de fier partidul. Crictile Anei Birchall la adresa controverstei Secții s-au tot extins de-a lungul timpului, azi atingând un punct culminant: “Orice persoană care este urmărită, cercetată și face o plângere la această Sectie Specială, Secția Specială are competența să rețină tot dosarul. Fie că vorbim de infracțiuni grave, omor, proxeneți, bande de tâlhari, criminalitate organizată, viol, omor, orice alt tip de infracțiune” spunea de dimineață ministrul interimar la justiției, dând de înțeles ca nu va lăsa lucururile să mai funcționeze în acest mod.

Tot Birchall nu a fost pe aceeași lungime de undă nici cu șefa CSM Lia Savonea, un alt om considerat ca fiind apropiat PSD din cauza poziționărilor extrem de frecvente pe aceeși linie cu partidul. Și aici, punctul culminant al disputei dintre ministrul justiei și șefa CSM pare că a venit tot recent, mai exact ieri, cand Savonea dorea sa o valideze pe Adinsa Florea șefă la Secția Specială, însă nu s-a îndeplinit cvorumul la ședință, printre cei absenți numărându-se și Minsitrul Justiției.

Asdar, Birhall pare a fi junghiul din spate, aflat chiar într-o pozitie importantă în PSD, care se împotrivește aproape la tot ce a însemnat PSD în cei 3 ani ai epoii Dragnea. De aici și nervii lui Codrin.

Va prezentam postarea in integralitate a fostului secretar general al PSD:

“Ceea ce face Birchall este absolut sinistru. Agenda ei personalā nu are nicio legātura cu agenda publicā a PSD. Opiniile ei nu sunt si opiniile noastre. Nu ne reprezintā deloc si ea stie asta. Dar nu-i pasā! Are alti sefi si comanda si-o primeste in mod clar din afara PSD. Iar colegii mei, din conducerea partidului, ar trebui sā ia urgent pozitie in sensul acesta. Imediat!”

Ceea ce face Birchall este absolut sinistru. Agenda ei personalā nu are nicio legātura cu agenda publicā a PSD. Opiniile…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Miercuri, 9 octombrie 2019

Citește și https://dc360.ro/codrin-e-din-cale-afara-de-nervos-pe-ana-birchall-pe-care-o-vrea-urgent-zburata-din-partid-motivul-comploteaza-impotriva-psd-evident-agenda-si-opiniile-ei-nu-mai-au-nicio-legatura-cu-age/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.