Codrin: Se laudā Ciolos cā au reusit sā strângā 200 mii de semnāturi pentru Barna! Cu chiu si vai! Cu securici, vuvuzele, soros si activisti rezist bine antamati financiar!

Codrin revine cu teoriile conspiratiei la adresa adeversarilor politici! Fostul secretar general al PSD aduce din nou clasicele acuzații lipsite de dovezi adversarilor politice, de la “sorosiști” la “securici” pînă la “activiști rezist bine antamati financiar!” Fostul secretar general ironizează USR-PLUS pentru faptul că ar fi strâns “doar” 200.000 de semnături și dă de înteles că ân ciuda faptului că ar avea spatele bine acoperit de tot felul de băieți din umbră potenți financiar, aceștia nu au reușit să strângă mai mult. În finalul mesajului, Codrin avertizează poporul roman: “Voi vā dati seama ce ne pregātesc āstia pentru viitor? Si doar Chichirāu reclamā furāciunea si lipsa de extaz!”

Mesajul în integralitate al lui Codrin:

“Se laudā Ciolos cā au reusit sā strângā 200 mii de semnāturi pentru Barna! Cu chiu si vai! Cu echipe plātite in toatā tara si in toatā diaspora. Cu “voluntari”, masini, autocare, corturi si echipe pe teren in fiecare cātun al patriei! Cu vagoane de bani bāgate in on line si specialisti in marketing virtual. Cu securici, vuvuzele, soros si activisti rezist bine antamati financiar! Voi vā dati seama ce ne pregātesc āstia pentru viitor? Si doar Chichirāu reclamā furāciunea si lipsa de extaz!”

Se laudā Ciolos cā au reusit sā strângā 200 mii de semnāturi pentru Barna! Cu chiu si vai! Cu echipe plātite in toatā…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Marţi, 10 septembrie 2019

Citeșe și https://dc360.ro/codrin-se-lauda-ciolos-ca-au-reusit-sa-stranga-200-mii-de-semnaturi-pentru-barna-cu-chiu-si-vai-cu-securici-vuvuzele-soros-si-activisti-rezist-bine-antamati-financiar/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *