- Advertisement -
AcasăExtern"Democratia" marca Maia Sandu. Dupa ce a interzi protestele mai lungi de...

„Democratia” marca Maia Sandu. Dupa ce a interzi protestele mai lungi de 4 ore asimilandu-le cu „rusofolia” si a interzis 6 posturi de televiziune pe considerente subiective, Guvernul de la Chisinau intezice presa rusa pe teritoriul sau

- Advertisement -

Dupa ce la mijlocul toamnei anului trecut interzicea protestele cu o durata mai mare de timp de 4 ore asimilandu-le cu „rusofolia”, dupa ce in urma cu cateva saptamani interzicea 6 posturi de televiziune pe consdierente subiective, Guvernul de la Chisinau interzice presa rusa pe teritoriul sau, mai exact site-uri de stiri rusesti Eurasia Daily si Bloknot.

O dispoziţie corespunzatoare a fost dată, joi, de directorul Serviciului de Informatii și Securitate al republicii, Alexandru Musteaţă, se afirmă într-un comunicat al serviciului de presă al SIS. Potrivit informaţiilor serviciului de presă, directorul SIS a semnat un ordin de blocare a celor două surse cu conținut online, despre care se presupune că „răspândesc informații care incită la ură și la război în condiţiile stării de urgență”, anunță TASS preluat de Rador.

„Registrul național al numelor de domenii de nivel superior .md și furnizorii de servicii de comunicații electronice ar trebui să blocheze imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la resursele menţionate” – se arată în comunicat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -