- Advertisement -
AcasăPoliticaDragnea are o noua iubita de varsta Irinucai. Ar fi vorba de...

Dragnea are o noua iubita de varsta Irinucai. Ar fi vorba de Ana – Maria Ioniță, promovata recent in functia de presedinte al filialei Bucuresti a partidului Alianta pentru Patrie, partid infiintat de Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu

- Advertisement -

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care in acest an implineste varsta de 60 de ani, are o noua iubita, si acesta tot de varsta Irinucai. Conform presei de can can ar fi vorba de Ana – Maria Ioniță, acesta fiinf promovata „intamplator” recent in functia de presedinte al filialei Bucuresti a partidului Alianta pentru Patrie, partid infiinat de Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu.

Pe site-ul partidului Alianța pentru Patrie, tânăra Ana Maria Ioniță are parte de o prezentare spectaculoasă și este catalogată drept ”o tânără cu insușiri stabile proprii”.

”Vă facem cunoscut faptul că domnișoara Ana – Maria Ioniță, o tânără cu însușiri stabile proprii, ambițioasă, hotărâtă și devotată, născută în Onești, de profesie jurist, licențiată in Drept, Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București, masterandă în Management și Administrație Publică și absolventă a cursurilor din cadrul Institutului Notarial Roman, este Președinte la Tineret APP Sector 2 si de astăzi 30.05.2022, este Președinte la Tineret APP pe București.

Cu o prezentă care nu poate fi neobservată, a fost activă și implicată chiar din timpul facultății unde a coordonat proiecte și a fost șefă de grupa.

Este o tânăra care activează in domeniul pe care l-a absolvit și o face cu mare plăcere.

“Am ales să mă implic în politică pentru că nu mă simt reprezentată și nici în siguranță de actuala clasă politică.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal.”

Domnișoara Ioniță este dovada că, partidul lui Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească.”, se arată în descrierea APP.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -