- Advertisement -
AcasăJustitieInca niste dosare facute la misto de DNA. Achitarile curg pe banda...

Inca niste dosare facute la misto de DNA. Achitarile curg pe banda rulanta. Fostii deputati Theodor Nicolescu (PNL) şi Marko Attila (UDMR), achitati. Omul de afaceri Horia Simu, achitat in acelasi dosar

- Advertisement -

Inca niste dosare faxcute la misto de DNA, dat deja asta nu mai este de foarte multi ani o stire. Intr-o clasa politica profund corupta, achitarile curg pe banda rualnta dupa dosarele politice, facute cu scopul de a face mutari de moment pe scena politica, ale DNA. Fostii deputati Theodor Nicolescu (PNL) si Marko Attila (UDMR) dar si omul de afaceri Horia Simu, au fost achitati intr-un dosar privind acordarea ilegala de despagubiri la ANRP de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Un complet de la Instanţa supremă a respins apelul DNA şi a menţinut decizia de achitare aplicată în octombrie 2020 de Curtea de Apel Bucureşti, scrie agerpres.ro.

Decizii de achitare au primit şi ceilalţi inculpaţi din acest dosar: Ingrid Zaarour, fost preşedinte ANRP, Remus Iuoraş, fost vicepreşedinte ANRP, Constantin Lefter Zaharia, Ionela Mihaela Nicolescu (fostă Bărbulescu), ambii foşti membri ai comisiei, Alexandru Florin Hanu, expert evaluator.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -