Liviu, sprijin emoţional de la Codrin în momente de cumpănă: “Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”

Azi e ziua de nastere a fostului Daddy al PSD care a reuşit performanţa ca în 4 ani de domnie peste social democraţi să prabuşească partidul în sondaje, fiind gata gata să îl aduca la un istoric loc 3 la alegerile din 26 mai.

Codrin, fosta mână dreaptă a lui Liviu, nu a uitat nicio clipă că azi e ziua lui “şefu”  şi dis de dimineaţă a postat un mesaj în care îi transmite la cei 57 de ani pe care îi aniversează azi la Rahova că trebuie să reziste!

Codrin începe spunând că prietenii adevaraţi nu uită că azi e ziua lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general îî transmite că  îl aşteaptă cât mai curând acasă pe acasă, însă Codrin se pare că mai are de aşteptat ceva, până în prezent Liviu abia executând puţin peste 10% din pedeapsa de 3 ani si 6 luni. Se spune că timpul trece greu la Rahova.

Postarea integrală a lui Codrin:

“Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”

Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!

Publicată de Codrin Stefanescu pe Luni, 28 octombrie 2019

Citeşte şi https://dc360.ro/liviu-sprijin-emotional-de-la-codrin-in-momente-de-cumpana-sa-fii-puternic-camarade-te-asteptam-cat-mai-curand-acasa/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.