Petrov nu crede raportul CNSAS care a demonstrat ca a fost turnator la securitate si anunta ca ar putea candida la Primaria Capitalei: “Să se termine povestea asta cu procesul cu CNSAS și vedem. În politică nimic nu e sigur. Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”

Fostul presedinte al Romaniei nu este increzator nici acum in raportul CNSAS care l-a demonstrat turnator la securitate sub pseudonimul “Petrov”. Acesta a declarat la TVR ca astepta sa se termine cu “povestea” cu procesul CNSAS ( doar ca “povestea” e deja incheiata de jumatate de ani) si “cum in politica nu e nimic sigur” s-ar putea sa candideze pentru Primaria Capitalei. Basescu se vede deja victorios: “Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”

“Hai, să se termine povestea asta cu procesul cu CNSAS și vedem. În politică nimic nu e sigur. Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”, a declarat Basescu la TVR.

Fostul presedinte a vorbit despre situatia politca actuala, sustinand liberalii se joaca cu focul cu stategia aleasa de a il propune Iohannis pe Ludovic premier de 4 ori la rand. Acesta a mai spus referitor la ultimele evenimente politice ca incepe erodarea guvernarii PNL-iste, dand exemplul eșecul de la Curtea Constituțională: “Au incalcat Constiutia”.

„Cum ar arăta Ludovic Orban ca după ce ai fost propus de trei ori, să te propună președintele și a patra oară? Liberalii se joacă cu focul. După eșecul de astăzi, de la Curtea Constituțională, s-ar putea să se erodeze. Au încălcat Constituția” a declarat fostul presedinte.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *