- Advertisement -
AcasăPoliticaPoveste tragică la o aruncatură de băț de România! O adolescentă din...

Poveste tragică la o aruncatură de băț de România! O adolescentă din Kosovo a fost în repetate rânduri violată de cei care teoretic trebuiau să o ajute sau să o susțină moral! Aceasta a fost violată pe rând de profesorul său, de polițistul la care l-a reclamat, de ginecologul unde a mers pentru avort și de avocat

- Advertisement -

Șase persoane, printre care un profesor de liceu, un polițist, un avocat și un ginecolog, au fost puși sub acuzare miercuri de justiția din Kosovo, sub acuzația că au violat timp de doi ani o adolescentă, constrânsă să și avorteze, a anunțat parchetul, citat de AFP.

Istoria acestei adolescente din centrul țării a șocat micul stat din Balcani, stârnind o dezbatere publică dar și în parlament, într-o societate foarte conservatoare.

Președintele Hashim Thaçi a calificat istoria drept „tragică și monstruoasă”.

Cei șase suspecți sunt acuzați de „abuzuri sexuale” și „abuz de putere”, arată un comunicat al parchetului.

Istoria a fost dezvăluită în februarie de site-ul de investigații Insajderi. Acest site de referință afirmă că adolescenta, care avea la începutul faptelor 16 ani, a fost violată în mod regulat în 2017 și în 2018, întâi de profesorul său, apoi de polițist și în final de avocatul săi și de un ginecolog.

Potrivit Insajderi, tânăra a intrat în 2017 într-o relație sexuală cu profesorul său, care i-a promis că se va căsători cu ea. După ce a descoperit că acesta era căsătorit și avea și copii, a mers să-l denunțe la comisariatul de poliție.

Ea a povestit pentru site-ul citat că polițistul căruia i s-a încredința dosarul a amenințat-o că le va povesti părinților fetei despre relația sa cu profesorul dacă nu se va întâlni cu el într-un hotel, de patru ori pe săptămână, de-a lungul anului 2018.

Când a rămas însărcinată, polițistul a dus-o în ianuarie 2019 la Pristina, capitala Kosovo, unde a constrâns-o să avorteze.

În cele din urmă, avocatul care i-a fost atribuit pentru a o apăra a violat-o și el, la fel ca și ginecologul, potrivit sursei citate.

Parchetul nu a făcut precizări legate de ultimele două persoane puse sub acuzare.

Acestea sunt însă acuzat de aceleași abuzuri, ceea ce înseamnă că și ele sunt suspectate că au violat-o pe tânăra care are astăzi 18 ani.

Citește și https://dc360.ro/sica-ii-gaseste-scuze-celebrului-stefan-ion-dupa-ce-acesta-s-a-numarat-printre-cei-3-liberali-care-au-primit-aviz-negativ-motivand-ca-s-a-simiti-presat-de-executia-la-care-a-asistat/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -