FOTO PSD, noul PRM? Cu Olguța si Codrin în prima linie, PSD s-a vadimizat mai mult decât însuși PRM-ul! Fluturași cu mesaje pro-Dăncilă și anti Klaus a fost găsiți de localnici din județul Prahova în cutiile poștale! Halucinant, de ce sa votezi cu Viorica? “Crede in Dumnezeu și în valorile tradițional românești” / De ce să nu votezi cu Klaus? “Este de acord cu căsătoria între persoanele de acleași sex”

De când au invadat începând de acum aproximativ 3 ani prima linie a PSD oamenii lui Vadim, între care cei mai vocali și cunoscuti fiind Codrin și Olguța, relansati de curând in prima linie a partidului acum câteva săptămâni în urma unui CEx PSD, după o mică pauză de cateva luni în urma rezultatelor dezastroase din 26 mai, PSD-ul pare azi mai PRM-ist decât însuși PRM-ul.

PSD pare ca pe zi ce trece că vrea să confrime că este total rupt de realitate, adresându-se tot mai mult unui electorat care paralel intereselor de partid, este în continuă scadere, tot mai îmbătrânit, și în general conservator si naționalist. Dacă anii trecuti vedeam la vârful partidului, lideri precum Geoană sau Ponta, care au dat un oarecare aer proaspăt partidului față de partidul îmbâcsit de populism al anilor 90, iata că PSD-ul vadimizat din 2019 este chiar mai conservator și populist decât PSD-ul anilor 90, pierzandu-si orice legătură cu orientarea de partid progresist, de stânga, pro European.

Ce s-a intamplat acum mai exact? PSD împarte fluturasi prin poștă, nimic foarte neobișnuit la toate partidle din 90 încoace, mai ales PSD, PNL și PDL. Ce este de notat? Mesajele PSD-ului, care sunt de un ridicol si populism ce îl depașește usor chiar si pe cel din perioada de glorie a lui Vadim.

În flutrași găsim mesaje pro Dăncilă. De ce o votăm pe candidata PSD? “Este cinstită, implicată, luptătoare și neobosită” sau alta mult mai tare “Crede in Dumnezeu si in valorile traditional romnesti”. În aprtea ceealta, de ce sa nu votezi cu neamțul potrivit PSD: “Este corrupt, arogeant,, infatuat, ipocrit și mincinos”, dar mult mai tare de asemenea pentru că “Este de accord cu casatoria intre persoanele de acleasi sex”.

fluturas, psd, prezidentiale


fluturas, psd, prezidentiale

Pare ca PSD-ul nu realizează că anumite populisme nu mai merg si sunt chiar ridicole pentru timpurile de azi, dar continuă sa se constrângă în propriul cerc, tot mai strâns și rupt de realitate. Nu că în PNL avem o situatie diferită, absolut deloc, în asamblu partidul liberal fiind doar un partid plini de ultra conservatorsi habotnici, dar care in acestă campanie electorala nu au făcut strategia de campanie partidului, deoarece daca ar fi fost lăsați sa dea frâu liber mesajelor de campanie, ar fi fost la indogo cu cele al PSD-ului. PNL joaca “reformarea” foarte prost pentru un anumit electorat mult prea credul, PSD-ul nici măcar nu mai încercă.

Citește și https://dc360.ro/viorica-si-klaus-incep-batalia-finala-maine-se-da-startul-celui-de-al-doilea-tur-in-diaspora-de-vineri-romanii-din-strainatate-pot-veni-la-vot-sa-isi-sustina-prezidentiabilul-disporenii-au-alte-3/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *