Viorica, gafă la depunerea candidaturii asemănătoare alteia din trecutul apropiat: “Nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”

Viorica Dăncilă recidivează cu o nouă greșeală de exprimare. După ce în trecut spunea că „orice om îi e frică de o plângere penală”, joi, la depunerea candidaturii la prezidențiale ea a spus că este nevoie de un președinte care să suțină un pact pentru bunăstare astfel încât „nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”.

„Am convingerea că avem nevoie de echilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituția și care să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul și Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această țară să nu se teamă teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”, a spus Dăncilă, imediat după depunerea candidaturii .

Anul trecut, în mai 2018, premierul Viorica Dăncilă producea o gafă asemănătoare care a viralizat internetul: “Orice om îi este frică de o plângere penală.”

Citește și https://dc360.ro/viorica-teapa-primita-de-acolo-unde-se-astepta-mai-putin-luminita-odobescu-reprezentanta-romaniei-la-ue-a-votat-pentru-kovesi-la-cererea-presedintelui-iohannis-desi-premierul-ii-ceruse-opusul/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *